BRAUNI SA JAGODAMA Neodoljivi kolač mekan kao duša, cela kuća će da zamiriše na čokoladu
Fenomenalan desert oduševiće i one izbirljive.

Potrebno je
Možda vas zanima:

BRZI VOĆNI BRAUNI Treba vam samo 2 sastojka, a ukusan kao da ste se trudili satima
Fenomenalan i sočan, najbolje stavite duplu meru.

NEODOLJIVI ČOKOLADNI BRAUNI Brzi kolač koji uspeva i potpunim početnicima
Fenomenalan brauni oduševiće i one koji ne vole slatko.

JESENJI BRAUNI SA BUNDEVOM Zdravi desert koji se pamti, za lepo veče sa prijateljima
Ako volite klasični brauni, ovaj sa bundevom ćete obožavati.

BRAUNI SA JABUKAMA Sočni desert na zdraviji način, a mekan kao pamuk
Ako volite klasičan brauni, ovaj sa jabukama ćete obožavati.
- 125 g maslaca sobne temperature
- 3 kašike meda
- 70 g kakaa u prahu
- 1 kašičica vanila ekstrakta
- 1/4 kašičice morske soli
- 2 krupnija jajeta
- 60 g sitno mlevenog badema
- 40 g tamne čokolade sa 70% kakaa
i još
- 1 šolja jagoda iseckanih na kockice
- za preliv
- 1/3 šolje kokosovog ulja
- 40 g kakaa
- 1 1/2 kašika meda
Priprema
Rernu zagrejte na 170 stepeni. Pleh obložite papirom za pečenje. U jednoj posudi sjedinite maslac, med, kakao i so pa dodajte vanilu i jaja. Umutite opet pa špatulom umešajte mlevene bademe. Pecite oko 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 170 stepeni. Pustite da se prohladi. Zasebno umutite kokosovo ulje, kakao prah i med. Seckane jagode rasporedite preko prohlađenog kolača. Na kraju ih prelijte topingom.Ostavite u frižider da se dobro prohladi. Prijatno!

ČUPAVI KOLAČ OD BUNDEVE Mirisan i mekan kao pamuk, za prave sladokusce
Mirisni desert oduševiće i one koji ne vole bundevu.

KOLAČ OD POMORANDŽE Aromatični desert koji uspeva svima, nema ko vam neće tražiti recept
Pravi se lako, a osvežiće vas u trenu.

KEKSIĆI SA LIMUNOM U savršenom kiselkasto-slatkom spoju, a super idu uz čaj
Prave se brzo i lako, a izuzetno ukusni.

SLATKA PROJA SA DŽEMOM Klasik na drugačiji način, po receptu bez mane
Ako volite klasičnu proju, njenu slatku verziju ćete obožavati.

ČERVIŠ Čuveni nemački desert s višnjama koji se topi u ustima
Sladak i ukusan, pravićete stalno.
Komentari (0)