BRZI ČOKOLADNI KOLAČ IZ ČAŠE Nema brašno, a svaki zalogaj je rajski, nemoguće mu je odoleti
Lako se pravi, a pomera granice dobrog ukusa.

Potrebno je
Možda vas zanima:

ČOKOLADNI KOLAČ IZ ČAŠE Gotov za minut, a ukusan kao da ste se trudili satima
Jednostavan desert skupog ukusa.

NAJBRŽI ČOKOLADNI KOLAČ Napravi se lako, a pojede brzo, za prave sladokusce
Neodoljivi slatkiš oduševiće sve koji ga budu probali.

ČOKOLADNI DESERT IZ ČAŠE Fenomenalan slatkiš koji se pravi lako, a savršen za iznenadne goste
Dodajte šlag ili sladoled i uživajte u desertu.

ČOKOLADNI KOLAČ OD SAMO 2 SASTOJKA Sočan i neodoljiv, a ne treba da palite rernu
Fenomenalan slatkiš oboriće s nogu sve koji ga budu probali.
- 170 g tamne čokolade
- 0, 25 šolje pirea od bundeve
- kašika i po javorovog sirupa
- 1 kašika vanilinog ekstrakta
- 1 jaje
- 3 belanca
- prstohvat soli
Priprema
Rernu zagrejte na 175 stepeni. Keramičke posude za pečenje namastite sa malo ulja. Na veliki pleh poređajte posudice. Otopite čokoladu u mikrotalasnoj, u intervalima od 45 sekundi, uz mešanje dok se ne otopi. Pustite da se prohladi. Zatim dodajte otopljeni pire u čokoladu, kao i vanilin ekstrakt, jaje i javorov sirup. Sve dobro sjedinite. Zasebno, mikserom umutite belanca dok ne dobijete mekane vrhove. Belanca polako umešajte u čokoladnu smesu pa umešajte so. Smesu izlijte u keramičke posudice. Pecite kolač oko 15 minuta, u rerni zagrejanoj na 175 stepeni. Bon appetit!

NEODOLJIVE ČOKO KOCKE Posni kolač mekan kao duša, a uspeva i početnicima
Slatke i kremaste, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.

EGIPATSKI KOLAČ Desert sa medom i bademom koji se topi u ustima
Drugačiji i ukusan, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LAVA KOLAČ SA BELOM ČOKOLADOM Klasik u punom sjaju, kao osmišljen za dolazak iznenadnih gostiju
Kremast i sladak, nestaće sa stola čim se postavi.

NAJLAKŠI RECEPT ZA TIRAMISU U ČAŠI Jednostavnije od ovoga ne može
Jednostavni italijanski slatkiš kao osmišljen za iznenadne goste.

NAJBOLJE POSNE KROFNE Jedini recept koji će vam ikada trebati
Mekane i pufnaste, biće baš kao bakine.
Komentari (0)