ROZE PALAČINKE UKUSNIJE OD KLASIČNIH Intresantne boje, ulepšaće svaku trpezu

Ivana Pavlović

18:00

Slatki kutak 0

Voćne i preukusne, otopićete se od miline.

roze palačinke
Shutterstock

Potrebno je

  • 100 ml soka od crne ili crvene ribizle
  • 200 g brašna
  • 50 g heljdinog brašna
  • prstohvat soli
  • 150 ml mleka
  • 300 ml mineralne vode
  • 2 kašičice suncokretovog ulja

Priprema:

Ribizle stavite u blender pa izblendajte, da dobijete 100 ml soka. Brašna prosejte sa solju, pa dodajte mleko, mineralnu vodu i ulje. Napravite glatku smesu pa sipajte na zagrejano ulje i pecite, na srednjoj vatri. Filujte palačinke džemom ili po izboru.

 

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading