PALAČINKE OD DVA SASTOJKA Jeftiniji slatkiš nećete napraviti, a mekane su kao duša!
Omiljena poslastica svih generacija, a sada u posnoj varijanti
Četvrtak, 21. nov 2024.
Omiljena poslastica svih generacija, a sada u posnoj varijanti
Primenite ovaj jednostavni trik i videćete razliku koliko su palačinke mekše i sočnije.
Originalno se služe sa javorovim sirupom i šlagom, a možete da dodate umesto toga lešnik krem, med ili prilog po želji.
Originalno se služe sa javorovim sirupom i šlagom, a možete da dodate umesto toga lešnik krem, med ili prilog po želji.
Savršene za jesen i lepo druženje sa prijateljima.
Ako volite američke palačinke, njihovu ćokoladnu varijantu ćete obožavati.
Iako svi baš često pravimo, mnogima se dogodi da im palačinke ispadnu žilave, ali uz trik koji vam otkrivamo to se više nikada neće dogoditi.
Primenite jednostavan trik profesionalnih kuvara za savršene palačinke.
Palačinke iz rerne, na holandski način, za desert koji se pamti.
Dodajte ovaj sastojak umesto kisele vode i uživajte u savršenim palačinkama.
Ako volite klasične palačinke, ove proteinske ćete da obožavate.
Fenomenalne, sočne i neodoljive.
Pravljenje palačinki deluje jednostavno, ali ako i vi pravite neke od ovih greški, biće bezukusne i gumene.
Dodavanjem pudinga ukus će biti mnogo sočniji, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Voćne i preukusne, otopićete se od miline.
Omiljena poslastica svih generacija, a sada u posnoj varijanti
Najčešće grreške potkradu se i iskusnim domaćicama, zato obratite pažnju.
Čuvene palačinke izum su francuskog šefa kuhinje Augusta Eskofiera koji ih je napravio u čast glumice i baronice Suzane Reicenberg, poznate pod nadimkom Suzet.