Idealna ideja za doručak ili prilog uz neko jelo. Sočan i pikantan namaz.

Potrebno je
5 tvrdo kuvanih jaja
150 g slanine
6 kiselih krastavaca
1 kašika pavlake
svež peršun
Priprema
Slaninu i kisele krastavce isecite na sitne kocke, pa ih ubacite u blender. Dodajte oljuštena kuvana jaja i pavlaku, pa sve dobro sameljite u blenderu. Na svež ili prepečen hleb namažite paštetu. Potom je ukrasite iseckanim listovima svežeg peršuna ili vlašca . Dodajte jogurt ili kiselo mleko.

SOS OD ŠAMPINJONA Fenomenalno se slaže sa mesom, a gotov očas posla
Dodajte kao prilog omiljenom jelu i uživajte.

PUNJENE PAPRIKE Recept za tradicionlani srpski ručak!
Ovo jelo je bogato ukusima i savršen je izbor za porodične obede.

DOMAĆI KUVANI PASULJ SA REBARCIMA I KOBASICOM Tradicionalni ukus koji greje dušu!
Ako želite da napravite savršen pasulj koji miriše na detinjstvo i staru domaću kuhinju, isprobajte ovaj recept!

RECEPT ZA PIROŠKE KOJI ĆE ODUŠEVITI VAŠU PORODICU Jednom probate, uvek pravite
Njihova priprema je jednostavna, a rezultat je fantastičan, mekano testo spolja, sočan fil iznutra i neodoljiv miris koji ispunjava kuhinju

RECEPT KOJI SE NASLAĐUJE Masonica, staro crnogorsko jelo, priprema se vrlo brzo i lako
Vruću masonicu preliti rastopljenim sirom i kajmakom
Komentari (0)