Idealna ideja za doručak ili prilog uz neko jelo. Sočan i pikantan namaz.
Potrebno je
5 tvrdo kuvanih jaja
150 g slanine
6 kiselih krastavaca
1 kašika pavlake
svež peršun
Priprema
Slaninu i kisele krastavce isecite na sitne kocke, pa ih ubacite u blender. Dodajte oljuštena kuvana jaja i pavlaku, pa sve dobro sameljite u blenderu. Na svež ili prepečen hleb namažite paštetu. Potom je ukrasite iseckanim listovima svežeg peršuna ili vlašca . Dodajte jogurt ili kiselo mleko.
ANDRIJANINA TORTA OD PALAČINKI SE TOPI U USTIMA Zbog izgleda će je najviše voleti deca
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Andrijane Bajić iz Užica
POSNI BEŠAMEL SOS Ni malo ne zaostaje za originalom, a daje čar svakom jelu
Omiljeni bešamel sos možete da pravite i u vreme posta.
HOLANDEZ SOS Dodajte ga vašem jelu i uživajte u raskošnom ukusu
Fenomenalan sos pravi se brzo i lako a sjajno se slaže sa brojnim jelima.
SNEŽINA RASKOŠNA INTERKONTINENTAL TORTA Klasik za sva vremena
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Snežane Ljušić iz Smedereva
TANJA I BRANIMIR DALI SU NAM NAJBOLJI RECEPT ZA BELI EGIPAT Evo zašto je ova kremasta torta najtraženija ovog proleća
Sočna torta sa nekoliko filova savršena je za sve svečane prilike i važne životne događaje, izgleda raskošno a topi se u ustima.
Komentari (0)