SLASNI NAMAZ OD ORAHA Dodajte ga kao prilog jelu ili konzumirajte samostalno, preukusan, a posan
Pravi se za 10 minuta, zdrav, obožavaćete ga.
Potrebno je
- 300 g oraha
- 1 kašičica belog luka u granulama
- malo vrele vode
- senf
- so
- biber
Priprema
Sameljite orahe, dodajte so, biber i beli luk u granulama. Sve dobro izmešajte. Zatim dodajte senf i vrelu vodu, pa sve dobro sjedinite. Pazite da ne sipate previše vode, onda će namaz biti redak. Prijatno!
Možda vas zanima:
TUNA PAŠTETA POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Dodajte uz tostiran hleb ili prilog po želji
Savršena za posne dane, a ukućani će stajati u redu za još.
KIKIRIKI PUTER Kremasti namaz daje šmek svakom desertu, a najlepše ide sa palačinkama
Mažite ga samostalno na hleb ili dodajte u omiljeni desert, šta god da odaberete nećete da pogrešite.
TAHINI Kremasti prilog koji se slaže sa brojnim namirnicama, a može da se jede i samostalno sa hlebom
Pasta od mlevenog susama, bogate kremaste teksture.
PILEĆA PAŠTETA Za brzi doručak ili kao slasan prilog, a ukusa koji priča priče
Najbolje mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.
NATAŠINA PUNJENA BUNDEVA RAJ ZA NEPCA Po receptu blogerke profila "Nacina kuhinja"
Slano jelo u špageti bundevi koje će vas oboriti s nogu, po receptu Nataše Stević
JELENINA VOĆNA ROZEN TORTA RAJ ZA SLADOKUSCE Savršena za sve važne prilike
Napravite ovu svečanu poslasticu po receptu Jelene Filić iz Velike Plane
TAJNA SAVRŠENOG RUČKA Zapečeni kremasti krompir - bogatstvo ukusa u svakom sloju
Ovaj recept je jednostavan za pripremu, a rezultati su fenomenalni - savršeno pečen krompir sa bogatim slojem sira i kremaste pavlake, koji se topi u ustima
RECEPT BAKA DRAGINJE Starinske šufnudle punjene sirom, a prelivene kajmakom
Za mlade domaćice koje se ne sećaju šta su šufnudle, bitno je istaći da je ukus sličan knedlama, ali da je ovo slana varijanta, fenomenalan za večeru
NAJBOLJI JE KADA SE DOBRO ZAMASTI Domaćinski podvarak sa butkicom po baka Mirinom receptu
Podvarak niko ne odbija, o ovaj po receptu baka Mire je neodoljiv
Komentari (0)