Dodajte vašem jelu i dobićete potpuno novi ukus.
Potrebno je:
- 250 g svežih pečuraka
- 50 brašna
- 1 čaša kisele pavlake
- 1 glavica crnog luka
- 1 kašika ulja
- peršunov list
- mleveni biber
- so
Priprema
Na zagrejanom ulju propržite sitno seckan crni luk pa dodajte oprane i očišćene pečurke, posolite i pobiberite. Prelijte toplom vodom i dinstajte u poklopljenoj šerpi, dok pečurke ne omekšaju. Zasebno pomešajte brašno, kiselu pavlaku i sitno seckan peršunov list pa prelijte pečurke i nastavite da dinstate još 5 minuta.
MARIJANIN JAPANSKI VETAR MILUJE NEPCA Poslastica koju vole svi od 7 do 107 godina
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Marijane Čamber
SOČNA PILETINA U KREMASTOM SOSU SA PEČURKAMA Brz i zdrav ručak, poješće se za tili čas
Pikantan recept sa piletinom za sve gurmane
SLAVICIN VOĆNI KOLAČ ZA SAVRŠEN VIKEND Lako se pravi, a topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi voćni kolač po receptu Slavice Milojević iz Vranja
BORISOV BRZI KOLAČ SA BANANAMA MIRIŠE NA DOM A topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Borisa Krasnića iz Beograda
BILJANINA VOĆNA MAĐARICA BUDI SVA ČULA A manje teška od klasične
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Biljane Petrović iz Doboja
Komentari (0)