Dodajte vašem jelu i dobićete potpuno novi ukus.

Potrebno je:
- 250 g svežih pečuraka
- 50 brašna
- 1 čaša kisele pavlake
- 1 glavica crnog luka
- 1 kašika ulja
- peršunov list
- mleveni biber
- so
Priprema
Na zagrejanom ulju propržite sitno seckan crni luk pa dodajte oprane i očišćene pečurke, posolite i pobiberite. Prelijte toplom vodom i dinstajte u poklopljenoj šerpi, dok pečurke ne omekšaju. Zasebno pomešajte brašno, kiselu pavlaku i sitno seckan peršunov list pa prelijte pečurke i nastavite da dinstate još 5 minuta.

ANDRIJANINA BRZA KEKS TORTA Nepečena poslastica nestaće sa stola odmah
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Andrijane Vujović iz Beograda

PICA OD KROMPIRA JOŠ BOLJA OD KLASIČNE Super izbor za lepo druženje sa prijateljima
Sočna i drugačija, nemoguće joj je odoleti.

DOMAĆI MAJONEZ Zdraviji i ukusniji od onog kupovnog, a treba vam samo pola minuta
Dodaće na ukusu svakom jelu.

BEŠAMEL SOS Super ide uz meso i povrće i daje šmek svakom jelu
Dodajte uz ćufte i uživajte u ukusnom jelu.

SANDRINA TORTA BELI ANĐEO SAVRŠENA ZA USKRS Kremasta i svečana, nema ko će ostati na samo jednom parčetu
Napravite ovu kremastu poslasticu po receptu Sandre Bojović iz Mladenovca
Komentari (0)