NAMAZ OD JAJA I LUKA Mažite samostalno na hleb ili dodajte kao prilog, daje šmek svakom jelu
Pikantan i aromatičan namaz, ovakav do sada niste jeli.
Potrebno je:
- 4 jajeta
- 4 struka mladog luka
- 1 veza sremuša
- 200 ml kisele pavlake
- 200 g sira
Priprema:
Mladi luk isecite na kolutove, sremuš sitno iseckajte. Jaja obarite i kada se ohlade oljuštite i narendajte nakrupno. U posudi sjedinite sremuš, mladi luk, rendana jaja. Dodajte kiselu pavlaku i usitnjen sir. Dobro izmešajte i stavite namaz u frižider sa ohladi.
Možda vas zanima:
GURMANSKA PAŠTETA U SAVRŠENOM SPOJU UKUSA Gotova za tili čas, a slasna i drugačija
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.
POSNA RIBLJA PAŠTETA Kremasta i ukusna, a gotova za 15 minuta
Pravi se lako, a neverovatno je ukusna.
PILEĆA PAŠTETA Neodoljivi namaz ukusa koji priča priče, a uspeva i potpunim početnicima
Bilo da mažete na hleb ili dodate kao prilog, nećete da pogrešite.
TUNA PAŠTETA POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Dodajte uz tostiran hleb ili prilog po želji
Savršena za posne dane, a ukućani će stajati u redu za još.
POSNE LEPINJICE IZ TIGANJA Gotove za par minuta, a smažu se još brže, cela porodica će uživati
Neće vam trebati mnogo truda i, što je najvažnije, kuhinja neće biti zaprljana...
PILAV SA PEČURKAMA Savršen za one koji poste, ovom kremastom jelu nema mane
Po želji pospite listićima badema...
POTAŽ OD BUNDEVE ZA POST NA VODI Gotov za 25 minuta, a ukusan kao da ste ga kuvali nekoliko sati
Ukusan, jednostavan, bez merenja u gram
MIRIŠU NA DETINJSTVO Ovo su najbolje posne prženice, jedan sastojak im daje neodoljiv ukus
Poslužite tople uz ajvar, domaću posnu paštetu od kikirikija ili...
Komentari (0)