KREMASTI POTAŽ OD SREMUŠA Krepi organizam u trenu, a idealan prolećni obrok
Služite uz krutone.
Potrebno je:
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1 glavica crnog luka
- 1 čen belog luka
- 2 stabljike celera
- 1 krompir
- 1 veza sremuša
- so, biber, po ukusu
- pola povrtne kocke za supu
Priprema:
Crni i beli luk propržite na maslinovom ulju na umerenoj temperaturi. Onda dodajte celer i sitno seckan krompir, pa prelijte sa dva litra vode, začinite i kuvajte oko 20 minuta. Dodajte seckan sremuš i kuvajte još pet do deset minuta. Prebacite u blender i dobro izblendajte.
Možda vas zanima:
POTAŽ OD ŠARGAREPE I BUNDEVE Kremasto i sočno predjelo koje ćete praviti iznova
Ukusa bez mane, a krepi organizam u trenu.
POTAŽ OD PATLIDŽANA Drugačiji i preukusan, a pun vitamina, daće vam energije za ceo dan
Ukusa koji priča priče, sipaćete tanjir više.
KREM ČORBA OD ŠPARGLI Energetska bomba koja će vas osvežiti u trenu, kremasta i lagana
Predjelo savršenog ukusa.
POTAŽ OD TIKVICA Lagan i osvežavajuć, a pun vitamina, okrepiće vas u momentu
Ukusan i zdrav, bićete oduševljeni.
POTAŽ OD BUNDEVE I ŠARGAREPE Nema boljeg jela tokom tmurnih i hladnih dana, s razlogom je klasik
Poslužite toplo i pospite pečenim semenkama bundeve
SALATA SA ŠAMPINJONIMA Brzinsko jelo bez koga se posna trpeza ne može zamisliti, spremite i oduševite goste
Kada se ohladi, vaša salata je spremna za serviranje...
ČILI BEZ MESA Posno jelo po ukusu cele porodice, garantovano će tražiti još
Poslužite sa listovima korijandera i kremom od avokada...
DOMAĆI HUMUS Posna trpeza nije kompletna bez ovog namaza, savršeno je kremast i ukusan
Služite uz peciva, povrće isečeno na trakice ili kao namaz na sendvič...
ČORBA OD SOČIVA Lagan i neodoljiv obrok koji će vas ugrejati, a sprema se nikad brže
Čorbu možete pripremiti unapred i čuvati u frižideru, ili...
Komentari (0)