KREMASTI POTAŽ OD SREMUŠA Krepi organizam u trenu, a idealan prolećni obrok

Ivana Pavlović

13:00

Zdravi zalogaji 0

Služite uz krutone.

potaž od sremuša
Shutterstock

Potrebno je:

  • 1 kašika maslinovog ulja
  • 1 glavica crnog luka
  • 1 čen belog luka
  • 2 stabljike celera
  • 1 krompir
  • 1 veza sremuša
  • so, biber, po ukusu
  • pola povrtne kocke za supu

Priprema:

Crni i beli luk propržite na maslinovom ulju na umerenoj temperaturi. Onda dodajte celer i sitno seckan krompir, pa prelijte sa dva litra vode, začinite i kuvajte oko 20 minuta. Dodajte seckan sremuš i kuvajte još pet do deset minuta. Prebacite u blender i dobro izblendajte. 

 

Komentari (0)

Loading