CVEKLA I TUNJEVINA U SAVRŠENOM SPOJU Pripremite obrok brzo i uživajte u svakom zalogaju
Imate malo vremena i želite da napravite nešto ukusno, sezonsko i dovoljno da vas drži do sledećeg obroka? Cvekla jača krvnu sliku a tunjevina može da vam zameni meso.
Sastojci
800 gr cvekle
dve konzerve tune u salamuri (2x185 gr)
4 kašike majoneza
3 kašike pavlake
450 gr zlatne mešavine (šargarepa, grašak i kukuruz)
100 gr pečenog susama
so
Priprema
Skuvajte zlatnu mešavinu pa dodajte cveklu (kuvanu ili iz tegle) seckanu na kockice i pomešajte sa ostalim sastojcima. Ukrasiti kolutovima cvekle.
ČILI BEZ MESA Posno jelo po ukusu cele porodice, garantovano će tražiti još
Poslužite sa listovima korijandera i kremom od avokada...
DOMAĆI HUMUS Posna trpeza nije kompletna bez ovog namaza, savršeno je kremast i ukusan
Služite uz peciva, povrće isečeno na trakice ili kao namaz na sendvič...
ČORBA OD SOČIVA Lagan i neodoljiv obrok koji će vas ugrejati, a sprema se nikad brže
Čorbu možete pripremiti unapred i čuvati u frižideru, ili...
KREM SUPA OD KARFIOLA Jednostavno jelo koje osvaja na prvi zalogaj
Čuvajte karfiol u fioci za povrće, u plastičnoj kesi, do nedelju dana...
POSNE PLJESKAVICE OD OSLIĆA Prave se za tili čas, a ukus im je fenomenalan
Najbolje da ih servirate dok su još tople...
Komentari (0)