CVEKLA I TUNJEVINA U SAVRŠENOM SPOJU Pripremite obrok brzo i uživajte u svakom zalogaju
Imate malo vremena i želite da napravite nešto ukusno, sezonsko i dovoljno da vas drži do sledećeg obroka? Cvekla jača krvnu sliku a tunjevina može da vam zameni meso.

Sastojci
800 gr cvekle
dve konzerve tune u salamuri (2x185 gr)
4 kašike majoneza
3 kašike pavlake
450 gr zlatne mešavine (šargarepa, grašak i kukuruz)
100 gr pečenog susama
so
Priprema
Skuvajte zlatnu mešavinu pa dodajte cveklu (kuvanu ili iz tegle) seckanu na kockice i pomešajte sa ostalim sastojcima. Ukrasiti kolutovima cvekle.

KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆI MAJONEZ? Treba vam samo 5 minuta, a biće još ukusniji i zdraviji
Priprema je laka, a ukus neverovatan.

BANANA HLEB ZA PRAVE SLADOKUSCE Jedini recept koji će vam ikada trebati za ovaj slatkiš
Mekan i sočan, najbolje odmah stavite duplu meru.

CACIKI SALATA Po originalnom grčkom receptu, pravi se za 2 minuta i ide uz sve
Dodajte uz piletinu ili musaku.


SLOVAČKI POTAŽ OD KISELIH JABUKA Kremast i drugačiji, osvežiće vas u trenu
Predjelo koje budi sva čula.
Komentari (0)