PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
Sastojci:
4 jaja
2,5 čaše (od kiselog mleka) kukuruznog brašna
1 čaša pšeničnog brašna
1 čaša kiselog mleka
1 čaša mleka
1 prašak za pecivo
1 kašičica soli
Nadev:
200 g mlevenog mesa
1 crni luk
1 kašičica mešavine biljnih začina
1 kašičica seckanog peršuna
Priprema:
Umutiti jaja, dodati kiselo mleko, mleko i sjediniti. Dodati so, oba brašna, prašak za pecivo. Izmešati da nema grudvica. Na ulju propržiti iseckan luk, dodati mleveno meso, začin i prodinstati meso dok ne promeni boju. Kad se malo prohladi, dodati peršun i sipati u smesu od brašna. Preliti u podmazan pleh i peći na 200 stepeni u zagrejanoj rerni oko pola sata.
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA Hrskavi spolja, mekani unutra, a najbolje idu uz domaći pekmez od kajsija
Preukusni su, probajte, nećete pogrešiti
POSNI ROLAT SA AJVAROM ZA NIKOLJDAN Najukusnije predjelo, na slavama se uvek traži parče više
Idealno posno posluženje za slavu
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Komentari (0)