Ako vam je dosadilo da stalno jedete povrće iz supe na isti način, napravite ovu fantastičnu paštetu
Ako težite ekonomičnosti u kuhinji i uvek se trudite da iskoristite sve sastojke na što bolji način te da ništa ne bacite evo jedne ideje koja će vam biti od koristi.
Domaća pašteta
Sastojci:
100 g mesa iz supe
1 krompir iz supe
1 tikvica
1 luk iz supe
1 šargarepa iz supe
celer iz supe
1 kašičica senfa
1 kašičica pavlake
1 kašičica putera
1 kašičica mešavine začina
kari
so biber
Priprema:
Sve povrće i meso iz supe iseckati, staviti u blender i sjediniti. Dodajte senf, pavlaku, kari, seckani vlasac, posolite i pobiberite, pa još nekoliko sekundi miksajte u blenderu. Stavite smesu u frižider na sat vremena da se malo ohladi i stegne. Opcije za serviranje su razne, pustite mašti na volju.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
MAKEDONSKI PINĐUR BOLJI OD KLASIČNOG Nema kome se neće dopasti, a tajna je u ovome
Sočan i ukusan, mažite ga na hleb ili dodajte kao prilog.
MEKANI KAO PENA Bakini preukusni kolači sa džemom i keksom, vraćaju toplinu porodičnog doma
Prava harmonija ukusa u ustima
PAMUK KIFLICE PO BAKINOM RECEPTU Spolja hrskave, unutra mekane kao duša
Odličan izbor za slane zalogaje na zabavama i rođendanima, pamuk kiflice uvek su dobra ideja za doručak, večeru, snek na poslu ili druženja s društvom.
DOMAĆI DŽEM OD BUNDEVE Savršeno se slaže sa palačinkama, a miriše na jesen
Bilo da ga mažete na hleb ili dodate u omiljenu poslasticu, nećete da pogrešite.
AJVAR PROJICE Brzo se prave, a još su ukusnije ako odstoji jedan dan
Mnoge domaćice su već pripremile ajvar, a ovaj recept će vam pružiti mogućnost da omiljeni srpski namaz isprobate u drugačijem obliku
Komentari (0)