Ako naletite na PANKO PREZLE u receptu, nemojte da odustanete - napravite ih brzo po našem receptu
Ako vaši ukućani vole pohovanu hranu, onda će je sa panko hlebnim mrvicama voleti još više. Razlikuju se od običnih hlebnih mrvica u teksturi i načinu pripreme.

Panko mrvice
Sastojci:
5-10 kriški tost-hleba
Priprema:
Zamrznite nekoliko kriški tost-hleba u zamrzivaču, zatim im odrežite koricu i usitnite hleb pomoću multipraktika ali da ne bude presitan. Pripremljene mrvice zatim istresite u tankom sloju na pleh za pečenje i pecite 10 minuta u rerni zagrejanoj na 150 stepeni. Budite pažljivi da vam ne zagore jer mrvice ne bi trebalo da promene boju.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

MAKOVNJAČA SA MEDOM Mirisna poslastica još slađeg ukusa od koje će vam poći voda na usta
Služite uz čaj ili kafu.

LENJA PITA SA ŠLJIVAMA Još sočnija i slađa, nestaće sa stola čim se postavi
Klasik na drugačiji način.

STARINSKA CICVARA Jelo puno sira i kajmaka, super za doručak ili večeru
Držaće vas dugo sitim.

BAKIN KOLAČ SA CIMETOM Mirisni slatkiš koji budi nostalgiju na dane detinjstva
Pravi se lako, a nema ko ga ne voli.

SUTLIJAŠ Jednostavan slatkiš na kome su odrasle generacije, savršen za početnike u kuhinji
Pravi se brzo i lako, a nestaće sa stola odmah.
Komentari (0)