Ako naletite na PANKO PREZLE u receptu, nemojte da odustanete - napravite ih brzo po našem receptu

alo.rs/I. V.

09:30

Bakina vanglica 0

Ako vaši ukućani vole pohovanu hranu, onda će je sa panko hlebnim mrvicama voleti još više. Razlikuju se od običnih hlebnih mrvica u teksturi i načinu pripreme.

Ako naletite na PANKO PREZLE u receptu, nemojte da odustanete - napravite ih brzo po našem receptu
Shutterstock

 

Panko mrvice

Sastojci:

5-10 kriški tost-hleba

Priprema:

Zamrznite nekoliko kriški tost-hleba u zamrzivaču, zatim im odrežite koricu i usitnite hleb pomoću multipraktika ali da ne bude presitan. Pripremljene mrvice zatim istresite u tankom sloju na pleh za pečenje i pecite 10 minuta u rerni zagrejanoj na 150 stepeni. Budite pažljivi da vam ne zagore jer mrvice ne bi trebalo da promene boju.

 

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

 

 

Komentari (0)

Loading