FRANCUSKI SPECIJALITET Pržene pačje grudi u sosu od pomorandže
Poslužite uz kuvani pirinač ili barenu boraniju.

Sastojci:
1 kg pačjih grudi
3 pomorandže
400 ml soka od pomorandže
400 ml pileće supe
2 glavice crnog luka
so i biber
Priprema:
Zasecite nožem kožu na nekoliko mesta, posolite i pobiberite meso po ukusu. Stavite u zagrejan tiganj i pržite na srednjoj temperaturi desetak minuta, pa okrenite i pržite još toliko sa druge strane. Izvadite meso na tanjir. U istom tiganju podinstajte iseckan crni luk, pa dodajte narendanu koru pomorandže, supu i sok od pomorandže. Procedite sos i dodajte iseckane kriške pomorandže. Pačje grudi isecite na komade, stavite na tanjir i prelijte sosom od pomorandže.

SVEČANOM CEREMONIJOM OTVOREN EKSPO 2025 ,,Svetska izložba je mesto susreta, napretka i inovacije“

ISPROBAJ NAJBOLJI LIVE Igraj pametno i svakog dana pokupi bonus za klađenje uživo!

U SUSRET EKSPU Pre Beograda na svetskoj izložbi predsatvalja se Osaka, paviljoni za prve goste se otvaraju u nedelju

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

SRPSKI PAVILJON ZABLISTAO U OSAKI! Maskote Ekspa 2027. predstavljene u Japanu, imena biraju naši građani (FOTO)

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala

VELIKO NAUČNO OTKRIĆE: Naučnici napravili bateriju koja se prilagođava bilo kom obliku (FOTO)

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

HRSKAVI ITALIJANSKI KANTUČINI Neodoljivi keksići sa bademom koji super idu uz kafu ili čaj
Čuveni italijanski keksići sa bademom iz Toskane peku se dvaput kako bi bili što hrskaviji. Savršeno idu uz kafu ili čaj, a mogu da zamene desert ili užinu. Priprema je krajnje jednostavna, a ukus neodoljiv.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.
Komentari (0)