GURMANSKI GULAŠ U VINU Specijalitet zbog kog će ukućani stajati u redu za još
Neodoljivo jelo držaće vas dugo sitim, a vino mu daje posebnu draž.

Potrebno je
Možda vas zanima:

LOVAČKI GULAŠ Aromatični specijalitet od mesa u pravoj eksploziji ukusa
Najbolje služite uz domaće njoke ili pire krompir.

GULAŠ Sočno jelo za prave gurmane, u savršenom spoju ukusa
Ukusno i slasno jelo.

SOČNI GULAŠ Po receptu bez mane, pravi raj za nepca
Držaće vas dugo sitim.

SOČNI GULAŠ Držaće vas dugo sitim, a preukusan, prste da poližete
Preukusno jelo za prave gurmane.
- 500 g junetine od lopatice
- 500 g luka
- 75 g koncentrata paradajza
- 500 ml vode
- 200 ml belog ili crvenog vina
- 250 g krompira
- pola kašičice kima
- 2-3 lovorova lista
- 2 kašičice slatke mlevene paprike
- 50 ml ulja
- so
Priprema:
Iseckajte meso na kockice jednake veličine. Ispržite u dubljoj posudi, na zagrejanom ulju. Izvadite i ostavite sa strane. Zatim, na istom ulju propržite 7 minuta sitno seckan luk. Kad omekša, umešajte meso, kim i lovor. Dolivajte po potrebi po malo vode. Tako kuvaje sat i po vremena. Posolite pa dodajte crvenu mlevenu papriku i koncentrat paradajza. Sipajte vino i krompir sečen na kockice. Kuvajte gulaš još pola sata do 40 minuta, dok ne bude kuvan. Bon appetit!

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

SVEČANOM CEREMONIJOM OTVOREN EKSPO 2025 ,,Svetska izložba je mesto susreta, napretka i inovacije“

PREMIJERLIGAŠKI TIKET: "Fiksevi" na "Stamford bridžu" i "Sent Džejmsis parku"

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd
"MARAKANA" I DALJE NEOSVOJIVA TVRĐAVA Partizan imao priliku da sruši svetski rekord, ali crveno-beli rekli - ne

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?

6:0 ILI 6:1 TIP JE PROŠAO Od sada, svi tiketi na ATP Masters 1000 turnirima imaju posebnu prednost!

U SUSRET EKSPU Pre Beograda na svetskoj izložbi predsatvalja se Osaka, paviljoni za prve goste se otvaraju u nedelju

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala

TORTA CRVENI BARŠUN Raskošna poslastica zanimljivog izgleda zasladiće vas u momentu
Savršena za svečanu i slavsku trpezu.

NEODOLJIVI KEKSIĆI SA LIMUNOM U savršenom slatko-kiselkastom spoju, a super idu uz kafu ili čaj
Prave se lako, a mogu da zamene užinu ili desert.

TELETINA PUNJENA SPANAĆEM I SIROM Specijalitet od mesa u kome će uživati cela porodica
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

PITA SA ZELJEM NA VODI Savršena za doručak i večeru, a biće super i hladna
Sočna i ukusna, uzećete parče više.

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.
Komentari (0)