NEMOJTE DA BACATE PRESOLJENU SUPU Umesto toga, uradite ovo i uživajte u toplom predjelu
Primenite savet profesionalnih kuvara i rešite problem presoljene supe.
Gaza i žitarice
U presoljenu supu ubacite gazu u kojoj če biti malo žitarica po izboru. Prokuvajte supu, pa izvadite gazu sa žitaricama. Prokuvavanjem će žitarice da upiju višak soli.
Možda vas zanima:
KAD KUVAJTE KAFU NEMOJTE DA RADITE OVO 4 najčešće greške i kako da ih otklonite, ukus će biti savršen
Ako kafu previše mešate ubićete joj ukus, ali i druge česte greške koje domaćice prave pri pripremi omiljenog napitka.
NAJČEŠĆE GREŠKE KOD PRAVLJENJA SLAVSKOG KOLAČA Omaknu se i iskusnim domaćicama, a ovo je razlog
Kako da slavski kolač ne popuca po površini, pročitajte u nastavku.
ODMASTITE POSUDE ZA TREN OKA Bez mučenja i struganja, a blistaće se kao nove
Lako uklonite tvrdokorno ulje iz tiganja i očistite zagorelu hranu sa površine posuđa.
OČISTITE REŠETKE ŠPORETA BEZ MUKE I RIBANJA Potrebna vam je samo ova namirnica, a nije soda bikarbona
Jednostavna namirnica bez koje mnogi ne započinju jutro očistiće rešetke začas.
GURMANSKI SVINJSKI GULAŠ Slasni specijalitet po receptu čuvenog kuvara Džejmija Olivera, za ručak bez mane
Slasno jelo dugo će vas držati sitim, a svaki zalogaj je raj za nepca.
NEMOJTE DA BACATE PRESOLJENU SUPU Umesto toga, uradite ovo i uživajte u toplom predjelu
Primenite savet profesionalnih kuvara i rešite problem presoljene supe.
DOMAĆI KESTEN PIRE Jesenji slatkiš koji budi sva čula, a još bolji od onog iz poslastičarnice
Zamirisaće cela kuća, a osvaja od prvog zalogaja.
TRIK ZA SAVRŠENU PRŽENU SVINJETINU Biće slasna i mekana kao puter, a nikad se ne biste setili
Dodajte ovaj sastojak i uživajte u sočnom jelu.
BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete
Ako volite bajaderu, ove bombice ćete da obožavaate.
Komentari (0)