NEMOJTE DA BACATE OMOT OD MARGARINA Iskoristite ga na ovaj način, a nikad se ne biste setili
Jednostavni trikovi kako da u kuhinji iskoristite omot od margarina, a totalno korisni svakoj domaćici.

Premažite nož pre sečenja torte
Možda vas zanima:

OBOJITE JAJA U ROZE ZA USKRS Izgledaće nežno i originalno, a sastojci su potpuno prirodni
Ako ostavite kraće potopljeno dobićete svetloroze boju, a ako ostavite duže biće crvena.

SAVETI ZA SAVRŠENO BELO MESO Umesto gumeno biće mekano i sočno
Primenite jednostavne trikove kako da belo meso bude mekano i ukusno.

BRZO I LAKO OČISTITE ZAGORELE ŠERPE Sijaće se kao nove, a treba vam samo 1 namirnica
Primenite ovaj jednostavni trik, šerpe će biti kao nove.

OČISTITE REŠETKE OD RERNE OČAS POSLA Trebaju vam samo ove jeftine namirnice, a trik provereno radi
Jednostavan trik iskusnih domaćica očistiće rešetke od rerne začas.
Lakšće ćete da sečete tortu.
Pleh ili tiganj
Koristite ga za podmazivanje plehova ili tiganja.
Dodajte u pečeni krompir
Kad pečete krompire u ljusci najbolje ih stavite u svaki od ovih papirića, dodaće na ukusu.
Obložite njime kalupe za mafine
Možete omotom od margarina da obložite i kalupe za mafine.
Pečen hleb
Prekrijte njima pečeni hleb biće ukusniji.

JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.
Komentari (0)