SPREČITE DA SE PIRINAČ LEPI Dodajte ovo i biće vazdušast i rastresit umesto gnjecav
Jednostavan i primenljiv trik kako da se pirinač ne lepi za šerpu.
Prženje i limun
Zagrejte ulje pa dodajte pirinač i pržite, sve dok ne dobije žućkastu boju. Dodajte vodu i posolite.Ostavite da provri, pa poklopite i smanjite temperaturu. Ostavite da se krčka još 25 minuta, dok pirinač skroz ne omekša. Dodajte par kapi limuna, sprečiće lepljenje.
Možda vas zanima:
DODAJTE OVO U PIRINAČ Neće se lepiti, trik provereno radi, a namirnicu već imate
Poznata blogerka sa Instagrama podelila je jednostavan,a koristan trik kako da pirinač bude super.
TAJNI SASTOJAK ZA TESTO Kiflice će biti mekane, sočne i sveže i do 5 dana
Trik je jednostavan, a pecivo će biti savršeno.
SPREČITE KROMPIR DA PROKLIJA Trik je jednostavan, a provereno rešava problem u trenu
Trik je jednostavan, a provereno radi.
MAĐARICE OVAKO PRAVE PUNJENE PAPRIKE Ove 4 razlike su ključne, a mnogo utiču na ukus
Trikovi su jednostavni, a jelo ispadne fenomenalno.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)