DOMAĆA SUPA SA KNEDLAMA Biće mekane i vazdušaste, a evo u čemu je caka
Još bolja od one kupovne, pravićete stalno.

Potrebno je:
- 400 g piletina
- 2 kašike griza
- 1 veza zeleni
- 1 jaje
- 1 crni luk
- 1 kašika maslinovog ulja
Priprema:
Meso stavite u šerpu pa sipajte vodu. Posolite, pobiberite i začinite, pa kuvajte sve dok meso ne omekša, uz skidanje pene kada se pojavi. Luk isecite na pola i ispecite na ringli. U šerpu sa mesom dodajte sečeni luk, šargarepu, celer i paškanat, pa kuvajte dok ne pmekša. Procedite supu pa vratite seckano meso i šargarepu. U jednoj posudi umutite jaje, so i vodu, pa umešajte griz. Sve dobro sjedinite, pa sipajte maslinovo ulje. Umutite jaje, dodajte malo soli i vode. Dodajte griz ali postepeno, i sjedinite, pa sipajte maslinovo ulje. Smesu kašikom dodajte u supu, pa kuvajte još 10 minuta. Prijatno!

NEODOLJIVE KIFLICE SA RATLUKOM Slatkiš iz bakine kuhinju koji budi nostalgiju
Mirisne i sočne, nema ko vam neće tražiti recept.

NAJUKUSNIJI DOMAĆI SIR Napravi se lako, a super ide uz razna jela
Trajaće oko nedelju dana, a bićete oduševljeni koliko je ukusan.

SLASNE ROLNICE SA KAČKAVALJEM Prava eksplozija ukusa u svakom zalogaju, super za doručak ili večeru
Služite toplo uz jogurt ili kiselo mleko.

SLANA ROZENKA Predjelo bez kojeg slava ne prolazi, a svi gosti ga vole
Slasno predjelo osvaja od prvog zalogaja.

ZOJA TORTA Poslastičarsko čudo zavolećete od prvog zalogaja, za prave ljubitelje čokolade
Čokoladna i raskošna poslastica raspametiće sve koji je budu probali.
Komentari (0)