NAPRAVITE GRAŠAK OVAKO I BIĆE PREUKUSAN Ispašće hrskav i sočan umesto žilav, a evo u čemu je caka
Primenite jednostavne trikove iskusnih domaćica i uživajte u fenomenalnom ručku.
Evo nekoliko saveta kako da bude hrskav i ukusan
Izaberite sveži grašak ako možete
Bolje da izaberete sveži grašak jer on ima slađi ukus i bogatiju boju. Nemojte da odmrzavate zamrznuti-on može direktno da se doda u jela.
Blanširanje
U ključalu vodu stavite grašk 2 minuta pa ga prebacite u posudu sa hladnom vodom. Blanširanjem ćete dobiti hrskav grašak lepe, zelene boje.
Dodajte so tek na kraju kuvanja
Da grašak ne bi ispao žilav nemojte da dodajete so na početku kuvanja, već tek na kraju.
Napravite u tiganju
U tiganju na malo maslinovog ulja možete da napravite ukusan grašak. Dodajte seckani beli i crni luk pa grašak, i dobićete preukusno jelo.
Možda vas zanima:
GRAŠAK SA MESOM PO TETA DRAGANINOM RECEPTU Svaki zalogaj miluje nepca
Priprema je jednostavna, a ukus odličan.
BAKINOM GRAŠKU NIJE MOGUĆE ODOLETI Zasitan i preukusan, a super ide uz ribo i meso
Neće mu odoleti ni najveći gurmani.
SOČNI GRAŠAK ZA SAVRŠEN RUČAK Recept iskusne domaćice koji uspeva baš svima
Sočan i slasan, bićete oduševljeni ukusom.
BAKIN GRAŠAK SE SMAŽE U TRENU Svaki zalogaj je raj za nepca, sipaćete tanjir više
Po receptu bez mane.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)