JAPANSKE PALAČINKE Vazdušaste kao oblak, napravite ih za doručak, biće savršene i za večeru
Potrebno je samo par sastojaka i malo vremena, a biće ukusne kao da ste se trudili satima.

Potrebno je
- 50 g brašna
- 50 g šećera
- 60 ml mleka
- 1 kašika soka od pomorandže
- 3 jajeta
- šećer u prahu
Priprema:
Belanca odvojite od žumanca. U žumanca sipajte sok od pomorandže i mleko, pa dobro umutite. Onda dodajte prosejano brašno pa sve dobro promešajte. Zasebno umutite belanca sa šećerom u čvrst šče pa tu smesu dodajte u žumanca. Lagano sjedinite pa sipajte u špric za kolače. U tiganj sa zagrejanim uljem istisnite smesu pa dodajte par kapi vode. Poklopite i pržite palačinke 7 minuta. Okrenite pa dodajte vodu i pržite još 5 minuta.
Možda vas zanima:

SAVRŠENE PALAČINKE Caka je u ovome, biće savršene
Fenomenalne i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru.

TAJNI SASTOJAK ZA PALAČINKE Biće mekane i vazdušaste, a caka je u ovome
Mekane i neodoljive, najbolje odmah stavite duplu meru.

DONOSIMO VAM ORIGINALNI RECEPT ZA AMERIČKE PALAČINKE Dodajte prilog po želji i uživajte
Dodajte javorov sirup, med ili prilog po želji, za pravo uživanje.

TAJNI SASTOJAK ZA PALAČINKE Biće mekane i vazdušaste i neće se lepiti za tiganj
Dodajte ovaj sastojak i palačinke će biti savršene.

ITALIJANSKI KREM OD PISTAĆA Savršeni namaz za kroasane i deserte, ovakav do sada niste jeli
Krem čuvajte u frižideru do dve nedelje.

MAFINI SA SIROM SA MERAMA "NA ČAŠE" Prave se lako, a pojedu brzo i uspevaju BAŠ svima
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

FENOMENALNA OBLANDA Trebaće vam samo 4 sastojka, a nikad slađa
Najbolje da oblandu napravite dan ranije, biće ukusnija i lakše će da se seče.

GURMANSKA PROJA SA ČVARCIMA Fenomenalna i slasna, pravi raj za nepca
Služite uz jogurt.

ČIZKEJK SA BELOM ČOKOLADOM Aromatični desert koji će vas zasladiti u momentu
Neodoljivi desert raspametiće i one koji ne vole slatko.
Komentari (0)