ŠEHEREZADA TORTA Nepečena poslastica od koje će vam poći voda na usta

Ivana Pavlović

12:00

Sezonski recepti 0

Fenomenalna torta pravi se lako, a pojede brzo.

šeherezada torta
Printscreen/Youtube

Potrebno je:

Možda vas zanima:

  • 600 g keksa
  • 400 g šlag krema sa ukusom slatke pavlake
  • 400 ml kisele vode
  • 200 g prah šećera
  • 250 g margarina
  • 1 l mleka
  • 3 kese pudinga od vanile
  • 8 kašika kristal šećera

Priprema:

Skuvajte puding u mleku sa kristal šećerom. Ostavite da se ohladi, uz  povremeno mešanje. Margarin penasto umutite sa prah šećerom pa sjedinite sa hladnim pudingom. Umutite šlag sa kiselom vodom. Zatim ređajte red keksa, fil od pudinga, sloj šlaga, opet red keksa, fil od pudinga, šlag i tako dok sve ne utrošite. Premažite šlagom celu tortu. Ostavite u frižideru da se stegne i omekša.

 

Komentari (0)

Loading