ŠEHEREZADA TORTA Nepečena poslastica od koje će vam poći voda na usta
Fenomenalna torta pravi se lako, a pojede brzo.
Potrebno je:
- 600 g keksa
- 400 g šlag krema sa ukusom slatke pavlake
- 400 ml kisele vode
- 200 g prah šećera
- 250 g margarina
- 1 l mleka
- 3 kese pudinga od vanile
- 8 kašika kristal šećera
Priprema:
Skuvajte puding u mleku sa kristal šećerom. Ostavite da se ohladi, uz povremeno mešanje. Margarin penasto umutite sa prah šećerom pa sjedinite sa hladnim pudingom. Umutite šlag sa kiselom vodom. Zatim ređajte red keksa, fil od pudinga, sloj šlaga, opet red keksa, fil od pudinga, šlag i tako dok sve ne utrošite. Premažite šlagom celu tortu. Ostavite u frižideru da se stegne i omekša.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)