SIR U ŠLAFROKU Pravi raj za nepca, pravićete stalno

Ivana Pavlović

18:00

Sezonski recepti 0

Slatko i ukusno, za svaku priliku.

sir u šlafroku
Shutterstock

Potrebno je:

  • 1 pakovanje lisnatog testa
  • 1 topljeni sir (bri ili kamamber)
  • 2-3 kašike džema od voća 
  • 1 jaje 
  • seckani orasi ili bademi

Priprema:
Razvaljajte lisnato testo na pobrašnjenoj površini u veličinu koja će omotati sir. Stavite sir u sredinu lisnatog testa. Premažite sir džemom od voća. Preklopite lisnato testo preko sira i džema, pritisnite ivice kako biste zatvorili paket. Premazujte površinu testa umućenim jajetom da biste dobili lepu zlatnosmeđu boju tokom pečenja. Opciono, pospite seckane orahe ili bademe preko testa. Stavite paket sa sirom na pleh obložen papirom za pečenje i pecite na 200 stepeni 20-25 minuta, ili dok testo ne postane hrskavo i zlatnosmeđe. Izvadite iz rerne i ostavite da odstoji nekoliko minuta pre nego što ga poslužite.

@moja.trpeza Savršen puding od griza Sastojci: 100 ml kokosovog mleka 2 kašike kakaa 2 kašike ovsene kaše 2 kašike griza Med po želji Priprema: 1. U šerpu sipati kokosovo mleko i zagrevati na srednjoj vatri. 2. Kada mleko prokuva, dodati griz uz stalno mešanje kako bi se sjedinio i izbegle grudvice. 3. Dodati kakao i dobro promešati dok se ne dobije glatka smesa. 4. Sipati puding u posudu za serviranje. 5. Dodati kašiku ovsene kaše u svaki deo i promešati. 6. Po želji zasladiti medom i ukrasiti po ukusu. Brzo, jednostavno i savršeno ukusno! #trpeza #mojatrpeza #rececept #proteinskipuding #proteinskidorucak #zdravaishrana #fypシ゚ #fypシ゚viral #foryoupage #fyp #GlowUpCetaphil ♬ Dance You Outta My Head - Cat Janice

 

Komentari (0)

Loading