NJOKE OD KESTENA Ukusne i drugačije, pravićete stalno
Priprema je jednostavna, a preukusne.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

NJOKE U BELOM SOSU Slanina im daje poseban šmek, za savršen ručak
Sočno i slasno jelo za prave gurmane.

NJOKE SA PARMEZANOM I PESTO SOSOM Posno jelo na italijanski način koje budi sva čula
Sočne njoke u slasnom spoju sa pestom i veganskim parmezanom, ovakve do sada niste jeli.

POSNI PAPRIKAŠ SA ŠAMPINJONIMA Zasitno jelo koje osvaja od prvog zalogaja
Jedostavno jelo skupog ukusa zagrejaće vas u trenu.

PUNJENI PARADAJZ SA MLEVENIM MESOM Sočni specijalitet od kog će vam poći voda na usta
Jelo koje će obožavati cela porodica.
- 300 g kuvanog i oguljenog kestena
- 150 g brašna
- 1 dl vode
- 1 jaje
- malo soli
- 40 g badema u listićima
Priprema:
Napravite pire od kuvanog i oguljenog kestena. Zatim, dodajte brašno, vodu, jaje i so. Sve dobro umesite da dobijete kompaktnu smesu. Napravite njoke, pa ih kuvajte 7 minuta u posoljenoj vodi, tj.dok ne isplivaju na površinu.

POSNI PAPRIKAŠ SA ŠAMPINJONIMA Zasitno jelo koje osvaja od prvog zalogaja
Jedostavno jelo skupog ukusa zagrejaće vas u trenu.

POSNE LEPINJICE Treba vam samo 3 sastojka, a nikad ukusnije
Služite uz prilog po želji.

PLJESKAVICE OD POVRĆA Posne i slasne, zaboravićete da nedostaje meso
Prave se lako, a osvajaju od prvog zalogaja.

PUNJENI PARADAJZ SA MLEVENIM MESOM Sočni specijalitet od kog će vam poći voda na usta
Jelo koje će obožavati cela porodica.

POTAŽ OD POVRĆA Ukusan i kremast, a posan, okrepiće vas u trenu
Najbolje služite uz dvopek.
Komentari (0)