KISELE PAPRIKE PUNJENE PASULJEM Posni specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa

Ivana Pavlović

12:30

Sezonski recepti 0

Totalno drugačije, bićete oduševljeni ukusom.

kisele paprike punjene pasuljem
Shutterstock

Potrebno je:

  • 500 g kuvanog pasulja 
  • 4 glavice crnog luka
  • 8 komada babure iz turšije
  • 50 ml ulja
  • so
  • biber
  • 1 kašičica sušene mirođije

Priprema:

Rernu zagrejte na 100 stepeni. Na ulju prodinstajte kuvani pasulj sa crnim lukom i začinima. Babure iz turšije punite pripremljenom smesom. Ostatak pasulja stavite na dno vatrostalne posude. Preko poređajte paprike, pa zapecite 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 100 stepeni. Prijatno!

@moja.trpeza Peršun je dobro piti za detoksikaciju, čišćenje bubrega, smanjenje nadutosti, jačanje imuniteta i regulisanje krvnog pritiska. #trpeza #mojatrpeza #fy #fyp #viral #viralvideo #fyf #persun ♬ original sound - Moja Trpeza

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading