PASTA SA PILETINOM Lagana, kremasta i zasitna, za savršen obrok
Sočna i ukusna, u pravoj eksploziji ukusa.
Potrebno je
- 300 g paste
- 400 g pilećeg filea
- 3 čena belog luka
- 100 g sušenog paradajza u ulju
- 200 ml pavlake za kuvanje
- 1 kašika maslinovog ulja
- so
- biber
Priprema:
Prema uputstvu sa pakovanja skuvajte pastu, pa je ocedite i ostavite sa strane. Iseckajte pileće filete na manje komade, pa je proprite na zagrejanom maslinovom ulju. Dodajte sitno seckan beli luk i pržite oko minut, sve dok ne zamiriše. Umešajte i sušeni paradajz iseckan na komadiće. Sipajte pavlaku za kuvanje u tiganj, pa dobro promešajte da se sastojci sjedine. Posolite i pobiberite. U tiganj sa sosom i piletinom dodajte kuvanu pastu, pa sve dobro promešajte. Bon appetit!
Možda vas zanima:
KREMASTA PASTA SA PILETINOM Klasik italijanske kuhinje koji greje dušu i telo
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.
AMATRIČANA PASTA POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Imaćete osećaj kao da ste u Italiji
Kremasta i slasna, svaki zalogaj je raj za nepca.
POSNA PASTA SA TUNJEVINOM Zasitna i sočna, poćiće vam voda na usta
Ukućani će biti oduševljeni koliko je ukusno.
PASTA SA KREM SIROM I SUVIM VRATOM Pomera granice dobrog ukusa
Kremasta i slasna, bićete siti satima.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)