PUNJENE KRMENADLE Slasno jelo za prave gurmane i one izbirljive
Sočne i slasne, a meso se lepi za prste.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

LOVAČKE ŠNICLE Po starom kafanskom receptu, meso se lepi za prste
Sočne i slasne, pravi raj za nepca.

SOČNA PILETINA IZ RERNE Još ukusnija, a zdravija, meso se lepi za prste
Služite uz pečene krompiriće ili prilog po želji.

SLASNE LOVAČKE ŠNICLE Po receptu bez mane, a meso se lepi za prste
Fenomenalne i slasne, nema ko vam neće tražiti recept.

PILEĆI FILE SA PAVLAKOM I KAČKAVALJEM Sočno jelo koje pomera granice dobrog ukusa
Savršeno za ručak, obožavaće cela porodica.
- 4 svinjske krmenadle
- so i biber po ukusu
- 1 šolja hlebnih mrvica
- 1/2 šolje rendanog parmezana
- 2 kašike svežeg peršuna
- 2 čena belog luk
- 1/4 šolje mleka
- 1 jaje
Priprema:
Prethodno ugrejte rernu na 180 stepeni Celzijusa. Operite krmenadle i posolite ih i pobiberite po ukusu. U velikoj posudi pomešajte hlebne mrvice, rendani parmezan, seckani peršun, beli luk, mleko i jaje. Pažljivo napravite rez na sredini svake krmenadle, praveći džep. Nemojte zarezivati do kraja, samo zarežite da napravite džepić za punjenje. Rukama ili kašikom punite svaku krmenadlu pripremljenom smesom. Pržite punjene krmenadle s obe strane dok ne postanu zlatnosmeđe. Prebacite ih u pleh i stavite u prethodno ugrejanu rernu. Pecite oko 20-25 minuta na 200 stepeni ili dok krmenadle ne budu potpuno pečene.

Trener Partizana pružio podršku kapitenu posle incidenta na Banjici!

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!

VESELE SE BLOKADERI, USKRATILI STUDENTIMA PRAVO GLASA Brnabić reagovala: Pravni protiv pravde (VIDEO)
U MUP stigao zahtev za međunarodnu poternicu za Dodikom! Dačić: Uključili smo i Radnu grupu

NE MOŽE TO TAKO! Nikola Karabatić grmi zbog Evropskog prvenstva u Beogradu

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

U MUP stigao zahtev za međunarodnu poternicu za Dodikom, Dačić: Uključili smo i Radnu grupu

Uništavate lice, a niste svesni: Ako ovo radite pod tušem, nije čudo što imate problema sa kožom, evo u čemu grešite

Najsrećniji datumi u aprilu za svaki znak horoskopa: Tada donosite važne odluke, pitajte za povišicu plate, rešavajte sukobe

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

NEODOLJIVE LAZANJE SA POVRĆEM Slasno jelo po originalnom italijanskom receptu, bićete oduševljeni
Ukusne i sočne, pravi raj za nepca.

STARINSKI KOMISBROT Jednostavan kolač skupog ukusa po receptu iz bakine kuhinje
Jednostavne pripreme i neodoljivog ukusa, bićete oduševljeni.

ĆUFTE U SOSU OD ŠAMPINJONA Sočni specijalitet za gurmane i one izbirljive
Služite uz pire ili testeninu.

BORANIJA NA VODI Sočna i ukusna, a savršena za dane strogog posta
Toliko je dobra da ćete sipati tanjir više.

KANELONI SA BELIM MESOM I BEŠAMEL SOSOM Specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Zasitno jelo oduševiće i one izbirljive.
Komentari (0)