TROUGAO PITICE SA MESOM Recept koji morate da probate, za najbolji doručak
Služite tople uz jogurt.

Potrebno je:
- 500 g kora za pitu
- 500 g mlevenog mesa
- 1 glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- 1 šolja pirinča
- 1 jaje
- so
- biber
- ulje
Priprema:
Propržite crni luk u tiganju na malo zagrejanog ulja. Onda dodajte beli luk i mleveno meso, i pržite dok meso ne bude kuvano. Pirinač skuvajte prema uputstvu sa pakovanja, pa dodajte u meso. Posolite i pobiberite i začinite po ukusu. Pustite da se fil malo prohladi. Onda umešajte jedno jaje. Isecite kore na trake širine oko 10 cm. Stavite kašiku fila na kraj svake trake, pa je preklopite u obliku trougla. Napravite trouglić, pa ponavljajte postupak dok ne utrošite sav materijal. Zagrejte ulje na srednjoj temperaturi u tiganju. Pržite sa obes trane dok pitice ne budu zlatno smeđe i hrskave. Stavite na papirne ubruse da se ocede od viška ulja.

CRVENO SOČIVO Ukusno i zdravo jelo koje će vas dugo držati sitim
Konkretno jelo ukusa koji priča priče.

DŽUNGLA TORTA Kremasta poslastica kakvu do sada niste jeli, svi koji su je probali je obožavaju
Sočna i voćna, za prave sladokusce.

SOČNI GULAŠ SA PIVOM Jelo za gurmane i one izbirljive ukusa koji se ne zaboravlja
Sočan i slasan, pravićete stalno.

KROASAN SA ČOKOLADOM ZA SAVRŠEN VIKEND Mekan i vazdušast, a topi se u ustima
Mirisni kroasani u savršenom spoju sa čokoladom oduševiće sve koji ih budu probali.

PROLEĆNI KROMPIRIĆI U KREMASTOM SOSU Za obrok koji se pamti
Slasno jelo raspametiće i one izbirljive.
Komentari (0)