NAJMEKŠE POSNE TORTILJE Savršene za Veliki petak, samo im dodajte prilog po želji
Filujte prilogom po želji.

Potrebno je:
- 300 g glatkog brašna
- pola kašičice soli
- pola kašičice šećera
- 5 kašika maslinovog ulja
- 200 ml vrele vode
Priprema:
U jednoj posudi pomešajte brašno, so, šećer, maslinovo ulje i vodu, pa zamesite glatko testo. Pustite da odstoji 15 minuta, pa ga podelite na 6 delova. Od svakog dela napravite kuglu, pa tanko razvaljajte. Pecite u tiganju bez ulja, na umerenoj temperaturi. Tortilje slažite jednu na drugu, pa umotajte krpom da omekšaju.
Možda vas zanima:

BRZE I DRUGAČIJE PICA ROLNICE Recept Danijele Dimitrovske oduševio domaćice na mrežama
Poznata manekenka Danijela Dimitrovska fantastičnim izgledom osvojila je svetske modne piste. Da se odlično snalazi u kuhinji pokazuju i ove pica rolnice. Za razliku od klasičnih, ona koristi tortilje, što ceo postupak čini još jednostavnijim. Njenom sinu Matiji su omiljene, a verujemo da ćete i vi biti oduševljeni.

NAJSOČNIJE POSNE TORTILJE SA KINOOM I CRNIM PASULJEM Raj za nepca po receptu bez mane
Sočne i slasne, najbolje stavite duplu meru.

DOMAĆE TORTILJE Još bolje od onih kupovnih, samo dodajte omiljeni prilog
Premažite tortilje slanim ili slatkim nadevom.

DOMAĆE TORTILJE Slasne i ukusne, a držeće vas dugo sitim
Čuvajte ih u plastičnoj kesi na sobnoj temperaturi ili ih zamrznite.
BRZA I JEDNOSTAVNA VEČERA Pohovane tikvice sa sosom od mirođije, sočne i aromatične
Obrok sa tikvicama je hranljiv i ukusan, te smo sigurni da ćete prste polizati

NITI GOJI, NITI GREJE TELO, PRIJA NEVEROVATNO Recept za letnju belu čorbu okrepljuje organizam, evo šta joj to daje božanski ukus
Svaki dan ćete želeti da vam se nađe na stolu...

JELU DAJU POSEBAN ŠMEK Ako vam je nestalo prezli, ovih 6 namirnica idealna su zamena
Evo koje su najbolje zamene za prezle

POHOVANI OSLIĆ Savršena ideja za ukusan posni ručak, svi će tražiti dodatak!
Zdrav ručak za celu porodicu.

RECEPT ZA DINSTANI GRAŠAK SE NAJVIŠE TRAŽI Topi se u ustima i nema toga ko može da mu odoli
Brzo se sprema, a preukusno je. Što je najbolje i deca ga obožavaju
Komentari (0)