DOMAĆI REN Zdraviji i ukusniji od kupovnog, a super ide uz pečenje i prebranac
Priprema je brza i laka, a ukus neverovatan.
Potrebno je:
- 2 korena rena
- 1 kašičica šećera
- voda
- po potrebi alkoholno sirće
- malo soli
Priprema:
Oljuštite, operite i sitno izrendajte ren. Dodajte so i šećer, pa dobro promešajte. Sipajte dobijenu smesu u tegle. Pomešajte vodu i sirće, pa prelijte preko rena. Dobro zatvorite tegle.
Možda vas zanima:
KREMASTI PIRE KROMPIR Najbolje služite uz ćufte ili šnicle, za ručak koji se pamti
Priprema je jednostavna, a ukus božanstven.
PILAV PO RECEPTU IZ BAKINE KUHINJE Nakon njega zaboravićete na sve druge
Najbolje služite uz piletinu.
PIRE OD PATLIDŽANA BUDI SVA ČULA Kremast i lagan, biće savršen prilog uz razna jela
Savršeno ide uz meso i ribu, a zdrav i pun vitamina.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)