DOMAĆI REN Zdraviji i ukusniji od kupovnog, a super ide uz pečenje i prebranac
Priprema je brza i laka, a ukus neverovatan.

Potrebno je:
- 2 korena rena
- 1 kašičica šećera
- voda
- po potrebi alkoholno sirće
- malo soli
Priprema:
Oljuštite, operite i sitno izrendajte ren. Dodajte so i šećer, pa dobro promešajte. Sipajte dobijenu smesu u tegle. Pomešajte vodu i sirće, pa prelijte preko rena. Dobro zatvorite tegle.
Možda vas zanima:

SAVRŠENI PIRE KROMPIR BEZ MLEKA Ispratite ove trikove i biće savršeno gladak i svilenkast
Trik leži u dobro skuvanom krompiru, maslacu i pažljivoj obradi do željene teksture.

SLANE KNEDLE Idealne za dane posta, dodajte ih kao prilog jelu
Služite toplo uz bareno povrće ili prilog po želji.

TAHINI Kremasti prilog koji se slaže sa brojnim namirnicama, a može da se jede i samostalno sa hlebom
Pasta od mlevenog susama, bogate kremaste teksture.

DOMAĆI REN Još je bolji od onog kupovnog, a slaže se sa raznim jelima
Napravite domaći ren, bićete oduševljeni koliko je dobar.

SAVIJAČICE Ponos Banata, prave se lako, preukusne, a super i vruće i kada se ohlade
Pošto se ne koristi kvasac, nema čekanja da naraste testo.

SLATKE PRŽENICE SA JAGODAMA Specijalitet koji se ne odbija, poćiće vam voda na usta koliko su dobre
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.

KROMPIR ZAPEČEN SA SIROM Brzinska večera koju će ukućani obožavati, a pravi se nikad lakše
Samo dodajte sos ili prilog po želji.

BRZI BAKIN KOLAČ OD SAMO 3 SASTOJKA Ne treba vam mleko, a mekan kao duša, za bilo koje doba dana
Pravi se brzo i lako, a pojede odmah.

GRČKA SALATA Donosimo vam originalni recept, imaćete osećaj kao da ste na moru
Osvežavajuća i zasitna, krepi organizam u trenu.
Komentari (0)