PIRE OD ŠARGAREPE Ne bi vam palo na pamet, a zdravo je i savršenog ukusa
Dodajte kao prilog mesu ili jelu po želji.

Potrebno je:
- tri srednje šargarepe
- manji čen belog luka
- trećina šolje bistre pileće supe
- dve kašike slatke pavlake
- kašika maslaca
- so
- biber
Priprema:
Očistite šargarepe, pa ih isecite na komade i kuvajte u slanoj ključaloj vodi, dok ne omekšaju. Onda ih stavite u činiju i dobro izgnječite, pa dodajte supu, seckan beli luk, maslac i slatku pavlaku. Umutite mikserom, pa posolite i pobiberite.
Možda vas zanima:

PUNJENA JAJA Kremasto predjelo ukrasiće svaku svečanu trpezu
Prave se lako, a nestanu sa stola brzo.

BRZE ROLNICE SA MESOM Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan
Sočne i slasne, ukusa koji priča priče.

KIKIRIKI SALATA SA ŠUNKOM Predjelo koje budi sva čula, a gotova dok trepnete
Sočna i kremasta, bićete oduševljeni.

GURMANSKA SVEČANA PITA Sa spanaćem, lukom i kačkavaljem, nema ko će joj odoleti
Sočna i slasna, ukusa koji priča priče.


POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.

AMERIČKA PITA Klasik koji se ne odbija, po receptu za početnike, prste da poližete
Otopićete se od miline koliko je slatka.

GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.

BIFTEK VELINGTON Lisnato testo, pečurke i juneće meso u delikatesu od koga zastaje dah
Ukrasiće svaku svečanu trpezu i oduševiti ukusom sve goste.
Komentari (0)