KRILCA SA MEDOM I SENFOM Neodoljivog ukusa, a meso se lepi za prste
Služite uz prilog po želji.
Potrebno je:
- 1 kg pilećih krilaca
- 2 kašike senfa
- 2 kašike meda
- 1 kašika soja sosa
- 1 kašika ulja
- 1 čen belog luka
- so, biber, ljuta paprika po želji
Priprema:
U činiji pomešajte senf, med, soja sos, ulje, sitno seckani beli luk, so i biber. Uvaljajte krilca u marinadu i ostavite ih da odstoje bar 2 sata. Pecite ih na roštilju uz često okretanje, dok ne porumene i ne postanu lepljiva i hrskava. Po potrebi, tokom pečenja ih dodatno premazujte ostatkom marinade.
Možda vas zanima:
PILEĆA KRILCA SA PARMEZANOM Slasna i sočna, nestaće sa stola odmah
Osvajaju na prvi zalogaj, a priprema je jednostavna.
PUNJENA KRILCA SE LEPE ZA PRSTE Ručak koji se ne odbija, za prave gurmane
Slasan spoja ukusa, za ručak koji se pamti.
KRILCA IZ RERNE Sočna i slasna, a meso se lepi za prste
Držaće vas dugo sitim, a svaki zalogaj je gurmanski raj.
KRILCA U ČILI SOSU Aromatična i pikantna, za izbirljive i one koji obožavaju ljuto
Neodoljivi spoj piletine i ljutog čili sosa, za pravo uživanje.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)