DOMAĆI POMFRIT BEZ KAPI ULJA Biće hrskav i spolja i iznutra, a mnogo zdraviji
Ukusan i slasan, pravićete stalno.
Potrebno je:
- 500 g krompira
- 2 belanca
- začini po ukusu
- papir za pečenje
Priprema:
Krompir operite, oljuštite i isecite na što tanje štapiće. Viljuškom umutite belanca koja možete posoliti ili u njih staviti začine po svom ukusu. Krompir prvo umočite u belanca, a potom ređajte na papir za pečenje. Ovako pripremljen pomfrit pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 220 stepeni dok ne porumeni.
Možda vas zanima:
POMFRIT BEZ KAPI ULJA Hrskav i sočan a nije masan, još bolji od originala
Podjednako ukusan, a mnogo zdraviji.
POMFRIT BEZ KAPI ULJA Preukusan, a mnogo zdraviji, polizaćete i tanjir koliko je slasan
Služite uz meso ili prilog po želji.
POMFRIT BEZ KAPI ULJA Pravi raj za nepca, a mnogo zdraviji
Služite uz meso ili jelo po želji.
PEČENI KROMPIR ZA BRZU VEČERU Mnogo zdraviji od pomfrita, a ukusom ne zaostaje
Služite topao uz jogurt ili kiselo mleko.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)