BEZGLUTENSKI HLEB OD BROKOLIJA BOLJI OD KLASIČNOG Sočan i mekan kao duša, a biće svež i sutradan
Ukusan i zdrav, pravićete stalno.

Potrebno je:
- 1 brokoli
- 3 jajeta
- 100 g brašna od leblebija
- 1 kašika praška za pecivo (bezglutenski)
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni.Brokoli operite, očistite i sitno naseckajte. U ednoj posudi pomešajte jaja, brokoli, brašno i prašak za pecivo. Sve dobro promešajte. Izlijte smesu u pleh obložen pek papirom. Pecite hleb 25 do 30 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.

SAVIJAČICE Ponos Banata, prave se lako, preukusne, a super i vruće i kada se ohlade
Pošto se ne koristi kvasac, nema čekanja da naraste testo.

SLATKE PRŽENICE SA JAGODAMA Specijalitet koji se ne odbija, poćiće vam voda na usta koliko su dobre
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.

KROMPIR ZAPEČEN SA SIROM Brzinska večera koju će ukućani obožavati, a pravi se nikad lakše
Samo dodajte sos ili prilog po želji.

BRZI BAKIN KOLAČ OD SAMO 3 SASTOJKA Ne treba vam mleko, a mekan kao duša, za bilo koje doba dana
Pravi se brzo i lako, a pojede odmah.

GRČKA SALATA Donosimo vam originalni recept, imaćete osećaj kao da ste na moru
Osvežavajuća i zasitna, krepi organizam u trenu.
Komentari (0)