BEZGLUTENSKI HLEB OD BROKOLIJA BOLJI OD KLASIČNOG Sočan i mekan kao duša, a biće svež i sutradan
Ukusan i zdrav, pravićete stalno.
Potrebno je:
- 1 brokoli
- 3 jajeta
- 100 g brašna od leblebija
- 1 kašika praška za pecivo (bezglutenski)
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni.Brokoli operite, očistite i sitno naseckajte. U ednoj posudi pomešajte jaja, brokoli, brašno i prašak za pecivo. Sve dobro promešajte. Izlijte smesu u pleh obložen pek papirom. Pecite hleb 25 do 30 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
OVAKO TURCI PRAVE FAŠIRANE ŠNICLE Ne stavljaju ni jaja ni prezle, a toliko su sočne da ćete ih obožavati
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Komentari (0)