BEZGLUTENSKI HLEB OD BROKOLIJA BOLJI OD KLASIČNOG Sočan i mekan kao duša, a biće svež i sutradan
Ukusan i zdrav, pravićete stalno.
Potrebno je:
- 1 brokoli
- 3 jajeta
- 100 g brašna od leblebija
- 1 kašika praška za pecivo (bezglutenski)
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni.Brokoli operite, očistite i sitno naseckajte. U ednoj posudi pomešajte jaja, brokoli, brašno i prašak za pecivo. Sve dobro promešajte. Izlijte smesu u pleh obložen pek papirom. Pecite hleb 25 do 30 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)