NITI GOJI, NITI GREJE TELO, PRIJA NEVEROVATNO Recept za letnju belu čorbu okrepljuje organizam, evo šta joj to daje božanski ukus
Svaki dan ćete želeti da vam se nađe na stolu...

Zašto je ova čorba idealna za leto?
Lagano pileće meso, povrće i osvežavajuća pavlaka čine ovu belu čorbu savršenim izborom za letnje dane kada organizmu prijaju laganiji obroci. Uz dodatak limuna i svežeg peršuna, ova čorba osvežava i hrani bez osećaja težine.
Sastojci:
- 400 g pilećeg belog mesa
- 1 srednji crni luk
- 2 šargarepe
- 1 koren peršuna
- 1 mali paškanat (po želji)
- 100 ml kisele pavlake
- 1 jaje
- 2 kašike brašna
- 2 kašike ulja
- So i biber po ukusu
- Veza svežeg peršuna
- Malo limunovog soka (po želji)
- 1,5 l vode ili pileće supe
Priprema:
Saveti:
- Umesto pilećeg mesa možete koristiti ćureće belo meso za još laganiju varijantu.
- Čorbu možete poslužiti i ohlađenu – idealna je za vrele dane.
- Dodavanje malo limunovog soka osvežava ukus i podstiče varenje.
Bonus video:

NJOKE SA SVINJETINOM I POVRĆEM Gurmanski ručak koji će cela porodica obožavati
Oduševiće vas od prvog zalogaja.

KOLAČ S KAJSIJAMA MEKAN KAO DUŠA Poćiće vam voda na usta koliko je sočan
Za prave sladokusce.

RIBLJA ČORBA PO STAROM KAFANSKOM RECEPTU Gastronomski užitak koji pomera granice dobrog ukusa
Savršena za dane posta.

PASTIRSKA MUSAKA ZA PRAVE GURMANE Lako se pravi, a nećete moći da prestanete da jedete
Sjajan predlog za vikend ručak.

NAJBRŽA ČOKOLADNA TORTA Pravi se po principu smuti pa prospi, a budi sva čula mirisom i ukusom
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)