GRATINIRANE NJOKE SA GORGONZOLOM Gurmanski ručak pravi je raj za nepca, ukućani će biti oduševljeni
Držaće vas dugo sitim, a ukusa koji priča priče.
Potrebno je:
- 200 ml pavlake za kuvanje
- 1 kašike svežeg đumbira
- 2 kašike putera
- 3 kašike prezli
- 120 g gorgonzole
- malo muskatnog oraščića
- malo ruzmarina
Priprema:
U šerpi pomešajte ruzmarin, pavlaku za kuvanje, muskatni oraščić i đumbir i stavite da se kuva. Kada provri, sklonite s ringle i pustite da se ohladi. Skuvajte njoke. U posebnoj činiji pomešajte gorgonzolu, kašiku putera i prezle. Skuvane njoke prebacite u vatrostalnu činiju koju ste podmazali puterom. Prelijte ih dobijenim sosom od pavlake i pospite rendanom gorgonzolom. Pecite oko pola sata na 180 stepeni. Pre posluženja ukrasite tanjir začinskim biljem.
Možda vas zanima:
NJOKE SA SIROM POMERAJU GRANICE DOBROG UKUSA Priprema je jednostavna, a svi ih vole
Kremaste i slasne, za savršen ručak.
NJOKE SA RIBOM ZA RUČAK KOJI SE PAMTI Kačkavalj se topi u ustima, i dupla mera će biti malo
Kremasto i slasno jelo.
NJOKE U PESTO SOSU Ručak koji će obožavati cela porodica, svaki zalogaj je raj za nepca
Držaće vas dugo sitim, a fenomenalnog ukusa.
NJOKE SA SVINJETINOM I POVRĆEM Gurmanski ručak koji će cela porodica obožavati
Oduševiće vas od prvog zalogaja.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)