SLANI KUGLOF SA ŠUNKOM I TIKVICAMA Ko ga jednom proba uvek mu se vraća
Sočan i slasan, pravićete stalno.
Potrebno je:
- 3 jaja
- 1 tikvica
- 100 g salame
- 100 g kačkavalja
- 1 kašičica soli
- 1 kašičica origana
- 1 kašika kečapa
- 1 čaša kiselog mleka
- 1/2 čaše ulja
- 1 kesica praška za pecivo
- 250 g brašna
- 1 kašika prezli
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. Narendajte krupno tikvicu, salamu i kačkavalj. U jednoj posudi umutite jaja pa postepeno dodajte ostale sastojke. Izlijte smesu u kalup za kuglof obložen pek papirom.Pecite kuglof 45 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)