LETNJI SATARAŠ SA TIKVICAMA I PATLIDŽANOM Ukućani će stajati u redu za još
Sočan i zasitan, pravićete stalno.
Potrebno je:
- 2 tikvice
- 2 krompira
- 2 paprike
- 1 crni luk
- 3 paradajza
- 1 patlidžan
- 3 kašike ulja
- so
- biber
- mlevena paprika po ukusu
- peršun
Priprema:
Iseckajte sitno luk pa ga propržite na ulju.Onda dodajte paprike sečene na trake i prodinstajte. Dodajte krompir sečen na kockice, patlidžan i tikvice, pa krčkajte sve oko 10 ak minuta.Umešajte oljušten i iseckan paradajz, zpa posolite, pobiberite i začinite mlevenom paprikom. Poklopite i kuvajte na tihoj vatri dok povrće ne omekša, uz povremeno mešanje. Na kraju, pospite sataraš seckanim peršunom.
Možda vas zanima:
BAKIN BEĆARAC POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Zasitan, sočan i lagan, nema mu ravnog
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
BAKIN SATARAŠ POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Lagan i zasitan, savršen za vrele dane
Samo dodajte prilog po želji.
BEĆARAC Starinsko jelo savršeno za letnje dane, lagano a zasitno
Ukusa koji govori više od 1000 jezika.
BEĆARAC Letnji specijalitet gotov začas, a nestaće sa stola odmah, prste da poližete
Sočno jelo sa paprikom i paradajzom držaće vas dugo sitim.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)