KREMASTA SALATA OD PEČENIH PAPRIKA Savršena za slavsku trpezu, uvek prva nestane sa stola
Dodaje na ukusu svakom jelu.
Potrebno je:
- 6 pečenih crvenih paprika
- čaša pavlake
- 100 g majoneza
- 200 g rendanog kačkavalja
- 200 g šunke
- malo soli
Priprema:
Crvene paprike ispecite pa isecite na manje komade. Onda im uklonite semenke. Zatim im dodajte pavlaku, majonez, šunku i rendani kačkavalj. Dobro sve promešajte pa posolite. Ostavite salatu u frižideru da se prohladi.
Možda vas zanima:
KINESKA SALATA NADMAŠILA RUSKU I MIMOZU A svakim zalogajem tera vodu na usta
Ukrasiće svaku svečanu trpezu.
GURMANSKA SALATA SA SLANINOM I JAJIMA Kremasta i slasna, bolja od ruske i mimoze
Savršeno predjelo za slavsku trpezu.
SVEČANA SALATA BELI PRINC ZA SLAVU KOJA SE PAMTI Svi gosti će vam tražiti recept
Pravi se lako, a pojede brzo.
DANSKA SALATA OSVAJA NA PRVI ZALOGAJ Kad je probate zaboravićete na rusku i mimozu
Kremasta i slasna, prste da poližete.
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
OVAKO TURCI PRAVE FAŠIRANE ŠNICLE Ne stavljaju ni jaja ni prezle, a toliko su sočne da ćete ih obožavati
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Komentari (0)