FAŠIRANE ŠNICLE PO RECEPTU ANE BEKUTE Iste kao one kafanske, a meso se lepi za prste

Ivana Pavlović

09:00

Sezonski recepti 0

Pevačica Ana Bekuta će 6. i 7. septembra obeležiti 40 godina karijere veličanstvenim koncertima u Sava centru. Da nije talentovana samo za pevanje, pokazuje i ovaj recept za faširane šnicle. Prave se brzo i lako, a upravo one su omiljene Aninim unucima Sonji i Branku.

faširane šnicle
Shutterstock
faširane šnicle Alo
 

Potrebno je:

  • 300 g mlevenog mesa
  • 2 kašike brašna
  • obaren pirinač
  • 2 kašike ulja
  • jedno umućeno jaje
  • so
  • mešavina začina
  • biber
  • 1 čaša od jogurta vode

Priprema:

Prvo obarite pirinač. Potom u jednoj posudi pomešajte mleveno meso, brašno, obaren pirinač, ulje, jaje, so, začine i vodu. Rukom oblikujte šnicle pa ih pecite nekoliko minuta u dubokom ulju.

 

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading