PILE IZ TIGANJA ZA RUČAK KOJI SE PAMTI Sočno, slasno, hrskavo i gurmanski
Ukućani će stajati u redu za još.
Potrebno je:
- 1 malo pile
- so
- biber
- 2 kašike ulja
Priprema
Isecite pile po sredini prsne kosti pa ga otvorite u obliku leptira. Onda ga premažite uljem. Posolite, pobiberite i stavite na tiganj. Zatim zapecite pile po dva minuta, sa svake strane pa pokrijte teškim poklopcem. Zatim pritisnite nečim teškim.Pile raseći po sredini prsne kosti i otvoriti u obliku leptira. Namazati uljem, pobiberiti, posoliti i staviti na tiganj. Pecite pile oko 40 minuta, dok ne postane hrskavo, s tim da ga okrećete na svakih 10 minuta.
Možda vas zanima:
OVAJ RUČAK SE SAM SPREMA Pečeno pile sa krckavom koricom i mirišljavim začinima koji mu daju odličan ukus
Uz ovakvo meso je dovoljna sezonska salata, a možete poslužiti i bareni krompir.
NEDELJNI RUČAK Punjeno pile sa hrskavom koricom sigurno će okupiti porodicu oko stola
Pravi izbor za porodični ručak.
ODLIČAN RUČAK Pečeno pile sa ovim začinima je aromatično i veoma ukusno
Pečeno pile pripremljeno na ovaj način poslužite uz krompir ili pirinač.
PILETINA U MLEKU UKUSOM BUDI SVA ČULA Ukućani će stajati u redu za još
Mekana i sočna, a bićete siti satima.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)