PILE IZ TIGANJA ZA RUČAK KOJI SE PAMTI Sočno, slasno, hrskavo i gurmanski

Ivana Pavlović

11:30

Sezonski recepti 0

Ukućani će stajati u redu za još.

pile iz tiganja
Shutterstock

Potrebno je:

  • 1 malo pile
  • so
  • biber
  • 2 kašike ulja

 

Priprema

Isecite pile po sredini prsne kosti pa ga otvorite u obliku leptira. Onda ga premažite uljem. Posolite, pobiberite i stavite na tiganj. Zatim zapecite pile po dva minuta, sa svake strane pa pokrijte teškim poklopcem. Zatim pritisnite nečim teškim.Pile raseći po sredini prsne kosti i otvoriti u obliku leptira. Namazati uljem, pobiberiti, posoliti i staviti na tiganj. Pecite pile oko 40 minuta, dok ne postane hrskavo, s tim da ga okrećete na svakih 10 minuta.

 

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading