PILEĆA KRILCA SA BELIM LUKOM I PARMEZANOM Gotova začas, a meso se lepi za prste
Brzi ručak u kome će uživati cela porodica.
Potrebno je:
- 1 kg pilećih krilaca
- so
- biber
- 2 kašike maslinovog ulja
- 3 kašike putera
- 4 čena belog luka
- 100 g parmezana
- 1 kašika peršuna
- prstohvat suvog origana
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Očistite krilca pa ih posolite, pobiberite i premažite maslinovim uljem. Onda ih poređajte na pleh obložen pek papirom. Pecite oko 35 do 40 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Zatim otopite puter u tiganju pa na tome propržite beli luk. Prelijte pripremljenim sosom pečena krilca. Na kraju ih pospite parmezanom, peršunom i origanom, pa sve dobro promešajte.
Možda vas zanima:
MEDENA KRILCA SLASNIJA OD KLASIČNIH Meso se lepi za prste, postaće vaše novo omiljeno jelo
Ako volite klasična krilca, ova sa medom ćete obožavati.
RUČAK KOJI SVI VOLE Pileća krilca PREKRIVENA krompirom oduševiće celu porodicu
Ukusno i jednostavno jelo.
PRSTE DA POLIŽEŠ Savršena hrskava pileća krilca za sve ukućane
Nigde ih nećete probati ovako ukusne.
Hrskava krilca iz rerne PRSTE DA POLIŽEŠ a tajna je u sastojku koji vam nikad ne bi pao na pamet
Ovo su najhrskavija krilca koja ćete ikad probati!
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
Komentari (0)