RUSKA SALATA DRAGULJ SLAVSKE TRPEZE Gosti će stajati u redu za još
Priprema je jednostavna, a ukus božanstven.
Potrebno je:
- 1 kesa mešavine povrća za rusku salatu
- 200 g šunke
- 5 kiselih krastavčića
- 2 jaja
- 300 g majoneza
- malo soli
Priprema:
Skuvajte povrće iz kese, pa ocedite vodu i prohladite. Zatim, dodajte šunku, kisele krastavčiće i kuvana jaja seckana na kockice.Posolite, pa dodajte majonez i izmešajte.Ostavite salatu u frižideru da se ohladi. Služite.
Možda vas zanima:
RUSKA SALATA KRALJICA SVEČANE TRPEZE Nijedna slava ne može da prođe bez nje
Kremasta i slasna, prste da poližete.
SVI TRAŽE RECEPT ZA RUSKU SALATU Vanvremenski klasik koji nikad ne izlazi iz mode
Kremasta i zasitna, a svi je vole.
NAJBRŽA SLANA TORTA SA KREKERIMA Savršena za proslave, ali i iznenadne goste
Pravi se lako, a svi je vole.
RUMUNI DRUGAČIJE PRAVE RUSKU SALATU 1 sastojak joj daje sočnost i punoću ukusa
Kremasta i neodoljiva, bićete oduševljeni.
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
OVAKO TURCI PRAVE FAŠIRANE ŠNICLE Ne stavljaju ni jaja ni prezle, a toliko su sočne da ćete ih obožavati
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Komentari (0)