ŠNICLE U POHU OD PIVA Ovako ih prave u restoranu i zato su preukusne
Ručak u kome će cela porodica uživati.
Potrebno je:
- 500 g pilećih šnicli
- 150 g brašna
- 2 jajeta
- 250 ml piva
- so, suvi biljni začin
Priprema:
Šnicle istanjite tučkom za meso i posolite. Umutite jaja, brašno, so, dodajte pivo i začin po ukusu i dobro izmešajte. Ostavite da malo odstoji. Smesa treba da bude gusta kao testo za palačinke. Šnicle umačite u napravljenu smesu i pržite na vrelom ulju sa obe strane dok ne porumene.
Možda vas zanima:
KAFANSKE LOVAČKE ŠNICLE Ručak koji se sam sprema, a eksplozija ukusa u svakom zalogaju
Mekane kao duša i sočne, za ručak koji se pamte.
LOVAČKE ŠNICLE KAO IZ RESTORANA Kuvar otkrio tajnu kako da budu najmekše
Sočne i slasne, po ukusu im nema ravnih.
BAKIN RECEPT ZA LOVAČKE ŠNICLE Uspeva baš svaki put, a meso će se topiti u ustima
Samo dodajte sos ili prilog po želji.
FAŠIRANE ŠNICLE PO TURSKOM RECEPTU Biće savršenog ukusa, a nema jaja i prezli
Recept je jednostavan, a ukus savršen.
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
Komentari (0)