PILETINA PUNJENA SPANAĆEM ZA FIT LINIJU Ispod 200 kalorija, a topi se u ustima
Jelo ispod 200 kalorija od kog ćete biti dugo siti.
Potrebno je :
- piletina, najbolje bi bilo da je belo meso
- jedan luk
- kravlji sir
- mladi spanać
Priprema:
Izvadite kosti pa dobro istucite meso da bude tanko. Iseckajte crni luk pa ga prodinstajte. Onda mu dodajte 1/4 šolje kravljeg sira i 1/2 šolje svežeg mladog spanaća. Pileće meso napunite time pa ga urolajte i zakačite čačkalicama. Pržite piletinu na teflonskom tiganju uz minimalno ulja oko 10-15 minuta.
Možda vas zanima:
GRILOVANO BELO MESO SA LIMUNOM Dijetalni ručak ukusa da ti pamet stane
Savršen ručak koji se pravi brzo i lako.
PILEĆE BELO MESO U SOSU Ručak koji pomera granice dobrog ukusa, za vikend koji se pamti
Držaće vas dugo sitim, a osvaja od prvog zalogaja.
PUNJENO BELO MESO SA SPANAĆEM Gurmanski specijalitet od kog će vam poći voda na usta
Ručak koji će obožavati cela porodica.
PUNJENO BELO MESO Rapsodija ukusa za prave gurmane, u ručku koji se ne zaboravlja
Služite uz salatu po želji.
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
Komentari (0)