PODVARAK SA ČVARCIMA ZA PRAVE GURMANE Svaki zalogaj je raj za nepca
Služite uz proju ili prilog po želji.
Potrebno je:
- 1 glavica kiselog kupusa
- 1 puna kašika masti ili ulja
- 1 velika glavica crnog lika malo čvaraka
- 1 suva kolenica
- malo svežeg mesa
- lovorov list
- biber
- tucana ljuta, crvena mlevena
- 1 glavica belog luka
Priprema:
Rernu zagrejte na 220 stepeni. Propržite sečen crni luk na ulju pa dodajte kupus sečen na rezance. Malo ga propržite pa dodajte sečenu kolenicu, meso, biber, čvarke, lovorov list, tucanu i slatku papriku. Izjednačite dobro pa još dinstajte. Onda dodajte sečen beli luk. Sve stavite u pleh obložen pek papirom. Pecite podvarak u rerni zagrejanoj na 220 stepeni sve dok ne porumeni.
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
Komentari (0)