DINSTANI GRAŠAK ZA RUČAK KOJI SE PAMTI Ukusa kao iz najboljeg restorana
Samo dodajte ribu ili prilog po želji.
Potrebno je:
- 300 g graška
- 1 šargarepa
- 1 krompir
- 1 crni luk
- 2 kašike ulja
- so, biber, peršun po ukusu
Priprema:
Luk sitno iseckajte i propržite u ulju. Dodajte šargarepu i krompir isečen na male kockice, pa zatim grašak. Dolijte malo vode i kuvajte dok povrće ne omekša. Pred kraj dodajte seckani peršun i poslužite toplo.
SJENIČKA GIBANICA MEKANA KAO DUŠA Savršena vruća, a biće super i prekosutra
Služite toplu, uz jogurt ili kiselo mleko.
DINSTANI GRAŠAK ZA RUČAK KOJI SE PAMTI Ukusa kao iz najboljeg restorana
Samo dodajte ribu ili prilog po želji.
POSNI KOLAČ PO RECEPTU MONAHA SA HILANDARA Ukusom bolji od svake torte
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
KINESKA SALATA RASPAMETILA DOMAĆICE NA MREŽAMA Polizaćete i tanjir
Savršena za slavu.
DOMAĆE ŠAPICE PO TETA SAVKINOM RECEPTU Što duže stoje to su još ukusnije
Tope se u ustima, a najbolje idu uz šoljicu kafe.
Komentari (0)