Mimoza salata sa lososom: Kad je budete probali, momentalno ćete zaboraviti na tradicionalnu verziju
Sigurno smo da će vam se ova verzija pozante salate veoma dopasti
Sastojci:
- 200 g lososa (ili 1 konzerva)
- 4 jaja
- 4 krompira
- 1 velika šargarepa
- 1 crni luk
- 200 g majoneza
- 200 ml kisele pavlake
- so
Shutterstock
Priprema:
Ribu posolite i nauljite te pecite zamotanu u alu-foliji na 200 stepeni 30 minuta.
Crni luk oljuštite i iseckajte što sitnije možete.
Krompir i šargarepu takođe oljuštite, skuvajte i narendajte na sitno rende.
Ispečenu ribu iseckajte što sitnije, pomešajte s majonezom i krompirom te dodajte šargarepu.
Jaja kuvajte 12 minuta, oljuštite i pažljivo narendajte.
U posudu s ribom i povrćem dodajte odozgo rendana jaja i ukrasite.
PRIJATNO!
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)