Mimoza salata sa lososom: Kad je budete probali, momentalno ćete zaboraviti na tradicionalnu verziju
Sigurno smo da će vam se ova verzija pozante salate veoma dopasti
Sastojci:
- 200 g lososa (ili 1 konzerva)
- 4 jaja
- 4 krompira
- 1 velika šargarepa
- 1 crni luk
- 200 g majoneza
- 200 ml kisele pavlake
- so
Shutterstock
Priprema:
Ribu posolite i nauljite te pecite zamotanu u alu-foliji na 200 stepeni 30 minuta.
Crni luk oljuštite i iseckajte što sitnije možete.
Krompir i šargarepu takođe oljuštite, skuvajte i narendajte na sitno rende.
Ispečenu ribu iseckajte što sitnije, pomešajte s majonezom i krompirom te dodajte šargarepu.
Jaja kuvajte 12 minuta, oljuštite i pažljivo narendajte.
U posudu s ribom i povrćem dodajte odozgo rendana jaja i ukrasite.
PRIJATNO!
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)