Mimoza salata sa lososom: Kad je budete probali, momentalno ćete zaboraviti na tradicionalnu verziju
Sigurno smo da će vam se ova verzija pozante salate veoma dopasti
Sastojci:
- 200 g lososa (ili 1 konzerva)
- 4 jaja
- 4 krompira
- 1 velika šargarepa
- 1 crni luk
- 200 g majoneza
- 200 ml kisele pavlake
- so
Priprema:
Ribu posolite i nauljite te pecite zamotanu u alu-foliji na 200 stepeni 30 minuta.
Crni luk oljuštite i iseckajte što sitnije možete.
Krompir i šargarepu takođe oljuštite, skuvajte i narendajte na sitno rende.
Ispečenu ribu iseckajte što sitnije, pomešajte s majonezom i krompirom te dodajte šargarepu.
Jaja kuvajte 12 minuta, oljuštite i pažljivo narendajte.
U posudu s ribom i povrćem dodajte odozgo rendana jaja i ukrasite.
PRIJATNO!
ŠTRUDLA SA MAKOM I VIŠNJAMA Poslastica posna na vodi mekana kao duša, a ukusa koji priča priče
Fenomanalna poslastica odlično se slaže sa šoljom čaja.
MAFINI SA BUNDEVOM Brzo gotovi, a svaki zalogaj je raj za nepca, ovakve do sada niste jeli
Sočni zalogajčići u super spoju sa bundevom, prste da poližete.
OČISTITE SUDOPERU ZA TREN OKA Sijaće se kao nova, a treba vam samo 1 namirnica, a nije soda bikarbona
Namirnica koju ima svaka domaćica izglancaće sudoperu začas.
SUPA OD PEČURAKA PO RECEPTU DŽEJMIJA OLIVERA Mirisna i ukusna, popraviće vam dan u trenu
Recept čuvenog kuvara za predjelo koje oduševljava od prvog zalogaja.
OSVEŽAVAJUĆI POTAŽ OD POVRĆA Aromatičan i ukusan, a krepi organizam u trenu
Sočan spoj šargarepe, tikvica i jabuke oduševiće i one izbirljive.
Komentari (0)