MEKANO I SOČNO Piletina u pesto sosu u kombinaciji sa čeri paradajzom
Pravo bogatstvo ukusa.

Piletina u pesto sosu
Sastojci:
1 kg belog mesa
150 g pesto sosa
500 g čeri paradajza
Biber, so
Priprema:
Šnicle začinite solju i biberom po ukusu, pa uvaljajte u pesto sos. Stavite u tepsiju, preko stavite još malo pesta i pecite pola sata u zagrejanoj rerni na 180 stepeni. Dodajte čeri paradajz sa strane, pa pecite još 20 minuta, odnosno dok meso ne omekša.

JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.
Komentari (0)