SENDVIČ SA CEPKANIM MESOM Zdrav, ukusan i hranljiv obrok za poneti
Meso, salata i hleb u paketu, odlična užina ili ručak na poslu.

Sastojci:
500 g piletine bez kostiju
200 g soka od paradajza
100 ml sirćeta
1/2 kašičice soli
1/2 kašičice belog luka u prahu
½ kašičice mlevenog bibera
2 kašike meda
Priprema:
Pileća prsa ili batake nasecite na nekoliko mesta odozgo i stavite u pleh. Pomešajte paradajz, sirće, so, beli luk, biber i med i prelijte meso ravnomerno. Pokrijte posudu aluminijumskom folijom i pecite u rerni na 200 stepeni oko dva sata. Izvadite, sklonite foliju i ostavite piletinu da se ohladi. Zatim odvojite meso od kostiju i usitnite. Stavite ga u posudu za pečenje i izmešajte sa prelivom. Preko kriške hleba ili na donji deo lepinje stavite šaku mesa, dodajte list zelene salate i prilog po želji (pavlaku, sir).
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.

KIKIRIKI SALATA SA ŠUNKOM Pravi se lako, a pojede brzo
Slasna i ukusna, bićete oduševljeni.

ČUVENA ESTERHAZI TORTA Raskošna poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a neponovljivog ukusa
Očaravajuća i ukusna, uzećete parče više.

POMFRIT BEZ KAPI ULJA Pravi raj za nepca, a mnogo zdraviji
Služite uz meso ili jelo po želji.

UŠTIPCI SA MESOM Recept koji morate da znate, nikad nisu bili ukusniji
Najbolje služite uz šolju jogurta.
Komentari (0)