SENDVIČ SA CEPKANIM MESOM Zdrav, ukusan i hranljiv obrok za poneti
Meso, salata i hleb u paketu, odlična užina ili ručak na poslu.
Sastojci:
500 g piletine bez kostiju
200 g soka od paradajza
100 ml sirćeta
1/2 kašičice soli
1/2 kašičice belog luka u prahu
½ kašičice mlevenog bibera
2 kašike meda
Priprema:
Pileća prsa ili batake nasecite na nekoliko mesta odozgo i stavite u pleh. Pomešajte paradajz, sirće, so, beli luk, biber i med i prelijte meso ravnomerno. Pokrijte posudu aluminijumskom folijom i pecite u rerni na 200 stepeni oko dva sata. Izvadite, sklonite foliju i ostavite piletinu da se ohladi. Zatim odvojite meso od kostiju i usitnite. Stavite ga u posudu za pečenje i izmešajte sa prelivom. Preko kriške hleba ili na donji deo lepinje stavite šaku mesa, dodajte list zelene salate i prilog po želji (pavlaku, sir).
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)